Over ons

KeukenPlaza heeft jaren ervaring met het leveren, plaatsen en onderhouden van keukens. Omdat KeukenPlaza samenwerkt met Nolte Küchen uit Duitsland kunnen wij u de beste kwaliteit leveren tegen de laagste prijs!

Om een impressie te bieden hebben wij een showroom geopend in Rotterdam aan de Pottumstraat. Hier hebben wij diverse showmodellen staan maar ook monsters van de materialen die wij kunnen leveren. Onze keukenspecialisten kunnen u adviseren en sturen.

Kwaliteit: door en door

Kwaliteit en een goede ambachtelijke afwerking – dat karakteriseert de keukens van Nolte. Al meer dan 50 jaar ‘made in Germany’. De innovatieve kracht heeft Nolte Küchen in het verleden al vaker bewezen: of het nu het geniaal eenvoudige maatraster MATRIX 150 was, het binnendecor of de unieke vormgevingselementen zoals SOFTform. Ook bij het gebruik van natuurlijke producten stelt Nolte normen: sinds 2010 is Nolte Küchen FSC en PEFC gecertificeerd op het gebied van een sociaal verantwoorde en milieuvriendelijke omgang met bosbouwgebieden.

Laat u inspireren – door keukens voor een hogere levenskwaliteit!

Keukens zijn levenskwaliteit

Uw droom is een keuken die in alle dimensies en tot in het kleinste detail perfect bij u past. wij zijn van mening; dat mag geen droom blijven! Want Nolte Küchen laat dromen uitkomen. Het grote assortiment aan verschillende fronten, werkbladen, decors, grepen en greeploze varianten past gegarandeerd ook bij uw smaak. Met de nieuwe greeploze keuken MATRIXART kunt u uw keuken met een grafische en elegante lijnvoering plannen. Het zijn voor ons de details die het woord ‘kwaliteit’ inhoud geven.